13.02.2013

Despre lingăi

   Am aflat că pe 27 ianuarie ar fi fost Ziua Internaţională de comemorare a Holocaustului. Nimic interesant până aici, nu de alta, nu că am vrea să părem voinici şi viteji şi să negăm noi afacerea Holocaustului dar găsim mult mai potrivit să ne comemorăm zecile de mii de martiri anticomunişti, afiliaţi la Mişcarea Legionară ori simpli români, care au murit în închisori de mâinile unor evrei ale căror nume se pot lesne găsi la o simplă căutare pe internet.
  Dar cum am aflat despre această zi, ca oricare alta?
  Iată că pe blogul tovarăşelului Dan Şova a apărut o lamentabilă plângere a victimelor afacerii Holocaustului care ne demonstrează pentru a infinita oară că omul poate ajunge în stadiul de căţel, cu precizarea clară că acesta din urmă nu beneficiază de uzul raţiunii şi se manifestă exclusiv pe baza senzaţiilor.
  Revenind la tovărăşelul cu conştiinţa proaspăt re-educată nu ne putem arăta decât profunda milă care ne încearcă, iar această declaraţie o facem fără vreo urmă de ironie.
  Pentru că noi ca legionari nu putem exista în afara Bisericii iar una din condiţiile esenţiale ale mântuirii este rugăciunea pentru miluirea şi îndreptarea vrăjmaşilor, îl vom include pe Dan Şova pe lista duşmanilor neamului românesc şi-l vom pomeni seară de seară în rugăciunile noastre spre a-şi îndrepta coloana îndoită de educaţie şi a descoperi Adevărul Întrupat.
  Ca încheiere, celor ce vor face vreo legătură între duşmani ai neamului şi asasinate le declarăm răspicat că în Mişcarea Legionară pedepsirea acestora se face exclusiv pe cale duhovnicească prin rugăciunea pentru îndreptarea lor. Aşa că domnilor tovarăşi vă rugăm să vă abţineţi a face aluzii la asasinate, petarde sau pistolaşe.




Dragă Dane, Domnul Hristos să te binecuvânteze

Frăţia de Cruce

Niciun comentariu: